maanantai 28. syyskuuta 2009

Kiitos SNY

Tämän päivän pelastus saapui postissa. Eikä päivän pelastamiseen tarvittu muuta kuin iloinen postikortti ! SNY:ni laittoi minulle sellaisen kortin, missä ne kaksi ihanaa mummoa ottavat ilon irti elämästä. Olen laittanut sellaisia siskolleni Tikille ja sanonut aina, että nämä kortit kuvaavat meitä parin kymmenen vuoden päästä. Mikäs sen mukavampi tulevaisuuden kuva, kuin me kaksi vanhoina mummoina nauraa rätkättämässä puun oksalla viinilasit kädessä!
En tiedä, mitä ihmettä on tapahtunut, mutta minusta on hävinnyt kaikki puhti jonnekin kotipitäjäni pientareille... töissä jaksan juuri ja juuri tehdä hommat, mutta kotona... ei tule mitään. Omituista, yleensä syksyllä puhkun tarmoa ja painan menemään virtaa puhkuen. Mutta ei nyt.  Onneksi minulla on vain kolmen päivän työviikko ja sitten neljän päivän vapaa. Taidanpa tehdä, niin kuin SNY:ni kortissa kehoitti: painun viltin alle, juon kupposen hyvää teetä ja neulon ja luen kirjoja. Ja nukun. Toivottavasti tämä palauttaa virtaa minuun ja pääsen aloittamaan ensi viikon hieman mukavammissa tunnelmissa.
Varasimme juuri Tikin kanssa lentoliput Manchesteriin (pikkusisko asustelee tällä hetkellä Englannin jalkapallomekassa).  Meinasimme samalla reissulla piipahtaa myös Lontoossa. Ja siellä kolutaan oikein antaumuksella lanka- ja helmikauppoja, yes! Onko jollain antaa hyviä vinkkejä, missä kannattaa käydä?
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti