maanantai 14. syyskuuta 2009

Odottavan aika on pitkä

Ei, ei tullut tänään SNY-paketti (piti tulla tänään...). Kortti tuli, mutta paketti seilaa jossain matkalla. Ehkäpä kestän vielä huomiseen. Pakkohan se on, ei auta muu...
Tänään kävin asiakkaiden kanssa kuntosalilla ja arvatkaa, kenellä on huomenna kädet ja hartiat kipeinä . Luin jostain fitnes-lehdestä, että saliharjoittelun juju on siinä, että pitää treenata niin suurilla painoilla kuin mahdollista ja treenin jälkeen lihasten pitää tuntua siltä, ettei pariin päivään tee mieli treenata samoja lihaksia. No, nyt tämä kriteeri täyttyy varmasti, jep.
Töissä on ilmeisesti alkamassa jonkin sortin sairauskierre, flunssaa, kuumetta ja pari pientä loukkaantumista. Nämä riittää saattamaan tälläisen erikoisosaamista vaativan yksikön äkkiä vaikeuksiin. Meidän töitä kun ei voi jättää tekemättä. Tämä tietää sitten pitkää päivää niille, jotka vielä ovat terveen kirjoissa. Pahoin pelkään, että nöftautikin iskee tähän samaan syssyyn tai heti perään, voi voi .
Lähdenpä etsimään jalkaani paksuimmat villasukat ja keittelen vihreää teetä ja päälle nappaisen auringonhattutippasnapsin. Ihan vain varmuuden vuoksi.
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti