lauantai 4. helmikuuta 2012

Kannet rumilukselle

Muistikirjani kannet olivat rumat. Tosi rumat. Joka kerta, kun kirjan käteeni otin, niin mielessä pyörähti ajatus: pitäiskö tälle tehdä jotain? PITÄIS!

Ompelukirjoja selatessani se sitten iski: penspiraatio ;)


Decorating Denim-kirja on tullut joskus hankittua. Nyt sitä varmaan toista (tai ensimmäistä, noloa) kertaa selailin...

Kivoja ideoita kirja pullollaan! Tästä kuvasta lähtenyt ajatus päätyi tällä kertaa toteutukseen:

 Tuo rintataskun alapuolella oleva tilkkutyönä (olettaisin?) tehty kaistale kolahti :).

Samaa ideaa voisi soveltaa muistikirjan kansiin... Ja eikun hommiin...


Tässä kannet vihdoin valmiit! 
Puoli päivää tähän meni, mutta olen oikein tyytyväinen lopputulokseen.


Tässä kannet kirjan "päällä". Etupolelle kirjailin kukkasen, johon sain vaikutteita Siksakkia ja salmiakkia (tai jotain sinne päin) -kirjasta.


Kirjan takakansi.


Kirjan keskellä olevan kirjavan kaistaleen tein aplikoimalla erilaisia kankaita kaistaleeksi. Mukaan lisäsin pitsiä ja nauhoja. Tilkkutyötermillä sanottuna tämä kait olisi sitä crazy patchworkia, luulisin ;). Vaan samapa tuo, minkä niminen tekniikka on kyseessä, hauskaa se joka tapauksessa on!

Jos ei kohta nuo pakkaset hellitä, niin täällä menee hermot kertakaikkiaan, aargh. Elämä rupeaa käymään jo hankalaksi näissä lukemissa (-34). Onneksi ei ole suuremmin tarvinnut ulkosalla liikkua, eikä autoa käynnistellä. Huomisen päivän tätä vielä sääennustusten mukaan kestää, sitten pakkasten pitäisi edes vähän hellittää. Saapahan ommella ihan rauhassa, kun ei tarkene edes ajatella minkäänlaista toimintaa ulkosalla :).

Russelineidin pissalla käynti on varsin mielenkiintoinen operaatio. Koiraneitimme pissaa tavallisesti etujaloillaan samalla kävellen (sirkuskoiran sukua ;) ). Näillä pakkasilla tämä ei meinaa millään onnistua, koska etutassut kertakaikkiaan jäätyvät kesken pissin! Siinä sitten koira taiteilee etutassuillaan eteenpäin pissatessaan ja samalla yrittää nostella etutassuja vuorotellen ylös. Eli yrittää seistä yhdellä jalalla! Hassu otus ;).

-Vika-

2 kommenttia: