tiistai 21. helmikuuta 2012

Pientä ruuhkautumista

Käsitöiden saralla on huomattavissa pientä kasaantumista... Aloitin kolme työtä lähes yhtäaikaa, kun en osannut päättää, mikä niistä olisi ollut mielenkiintoisin homma ;)

Isoäidin neliöistä on toivottavasti tulossa kassi. En uskalla vielä sanoa, että onnistuuko suunnitelmani. Saapa nähdä, saanko ajatukseni toteutettua. Raportoin tästä myöhemmin, onnistui tai ei.


Jämälankoja tuhosin miesten sukkiin. Sukat ovat kokoa 43-44 ja lankana Seiskaveikka. Taas kerran pääsin päivittelemään eri värien paksuuseroja samassa langassa. Nytkin harmaa Seiskaveikka oli selkeästi ohuempaa, kuin nuo muut värit. Mutta sinnepä tuo upposi muiden sekaan... Nämä tikuttelin ihan sinnillä loppuun, ennen kuin annoin itselleni luvan tarttua uusiin Seiskaveikkoihin....


Uudet Novitan langat houkuttelivat lopulta  niin paljon, että jotain niistäkin oli pakko ottaa puikoille, vaikka isoäidinneliöprojekti on pahasti kesken. Novitan kevät-numerosta ajattelin toteuttaa nämä pintaneule (?)-sukat. Hauska malli neuloa, mutta koska sukat ovat melko isot ja painavat, huomasin, että hartiat kipeytyvät ihan eri tavalla, kuin tavan sukkia neuloessa. Mutta eiköhän se toinenkin sukka valmistu tämän viikon aikana. Onhan Mobilat keksitty ;).



-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti