perjantai 28. elokuuta 2009

Pikku possu

Big Brother alkoi, ja sitä katsoessa piti sitten jotain tehdä. Ihan vaan töllöttää en osaa, neurootikko mikä neurootikko. Joten sopivan simppeli:


Pinksu on kuten sika pienenä.
Töistä jo soiteltiin maanantain Helsingin reissusta. Loma on tehnyt tehtävänsä kun en meinannut sitäkään reissua muistaa. Kalenteri on ollut naftaliinissa koko loman ajan, sunnuntaina pitää ilmeisesti kaivaa esiin, että missäs sitä on luvattu ensi viikolla aina ollakaan. Ihan mukava on töihin lähteä, tällä lomalla olen rentoutunut ja osannut oikeasti ottaa aikaa itselleni (ja ihana mieheni on sitä myös järjestänyt). En ole juuri laiskotellut, mutta sitä en oikeen osaa kaivatakaan. Minusta kun tulee tolkuttoman levoton jos minulla ei ole mitään "oikeaa" tekemistä...
Huomenna tulee Veeran kummisetä kylään, luvassa kalastusretkeä esteettömästi, eli osallistumme kalastusretkeen, jolle pääsee myös pyörätuolilla liikkuvat,  sirkus Finlandiaa ja huomenna pidämme myös grillipirskeet loman päättäjäisiksi.
Ja viikon päästä onkin jo Helsingin messut, oikein jo odotankin messuja pitkästä aikaa! (Osuutta ei ole asiaan sillä, että olen Helmiliinalta tilannut tavaraa messuille ...)
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti