torstai 27. elokuuta 2009

Nakkeja

Loma alkaa uhkaavasti olemaan loppupuolella , ja sitä myöten on kiire ja hoppu toteuttaa niitä ideoita mitä ei yleensä arkena ehdi.
Tässä nakkisoppa:

Punainen, turkoosi ja laventelin väriset siemenhelminakit kavereineen.
Meillä sairastetaan. Veera valitti eilen koulun jälkeen mahakipua, ja pian alkoi päätä särkeä. Kuume nousikin sitten reiluun 39 asteeseen, joten saattaahan tuo olla sitten sitä itseensä jollei ole tällaista muutenkin liikkeellä. Vointi on kuitenkin ihan hyvä, Veera jaksaa touhuta sisällä ihan mukavasti. Nyt sitten mies lähti lääkäriltä varmistelemaan tuon pikkumiehen hoitoa jos ja kun tartunta hänelle tulee. Hänellä kun on astma, ja sillä on paha tapa aiheuttaa ongelmia tavallisessakin flunssassa. Katsotaan sitten sitä murhetta jos se ajankohtaiseksi tulee.
Tiedättekö muuten mikä on tyhmyyden huippu? Se on se, kun tökkää itseään hammasharjalla ikeneen. En tiedä käykö muille koskaan sillä tavalla , mutta itselläni on taas alahuuli kipeänä kun eilen illalla voimieni tunnossa tempaisin itseäni harjalla ikeneen oikein olan takaa. Tuollaiset tilanteet on niitä, joissa tulee tyhmä olo. Että tallaista sitten, hammasharjaa ei osaa aikuinen ihminen käyttää loukkaamatta itseään.
~Tikki alahuuli turtana

2 kommenttia: