tiistai 11. elokuuta 2009

Ihana joutilaisuus

Loma on kyllä ihanaa! Aamulla nousin vasta yhdeksän jälkeen, ja jo yhden aikaan otin jo päiväunetkin Cool. Kävimme kuitenkin ahkeroimassa Skanssissa tytön kanssa, ostimme repun, penaalin, koulun aloitus vaatteet ym tarpeellista. Lisäksi kävimme viettämässä tyttöjen aikaa pizzalla ja jätskillä. On se vaan hurjaa, että vasta tuo tyttö oli pieni tytön tyllerö, joka ei ollut erossa vanhemmistaan miltei koskaan, ja nyt hän on lähdössä kouluun, ja jollain tapaa pois äidin ja isin siipien suojasta. Enää emme kuulekaan kaikkea mitä lapsen päivään on kuulunut, ja ainoa mitä vanhemmat voivat on uskoa ja toivoa että lapsi koulutiellä pärjää ja oppisi jopa pitämään koulun käynnistä. Kyllä on varmasti erikoinen tilanne tyttö tiistaina koulun ovesta sisälle viedä. Huh huh tätä äidin elämää!
Mies oli ostanut minulle hienon monitoimityökalun, siis sellaisen millä voi kiillottaa, porata, leikata ym. Sitähän piti sitten heti kokeilla, ja aluksi tempaisin hopealusikan ja sahasin siitä lusikkaosan pois. Näitä lusikoiden hyötykäyttöjä on nyt näkynyt muissakin blogeissa, viimeisenä muistan Pikkumyyn kauniin lusikkakorun. tässä nyt sitten tämä minun kokeiluni, varsin oli hauskaa, mutta meni kyllä ihan kokeilukappaleeksi.

Lisäksi tein vielä kepeän kesäkorun, toki tämä näyttää varsin hyvälle myös puseron päälläkin sitten kun lisäkangasta syksyllä tarvitaan:

Huomenna minulle tulee postissa nymoa ja helmineuloja, entiset ovat jossain tallessa yhdessä Huuto, ja kovasti pari ideaa odottaa toteuttajaansa. Eilen suunnittelimme siemenhelmi"kurssia" myös Kemijärvelle, joskos lähtisin siis joku viikonloppu pitämään vakavamielistä ja totista koulutusta Kemijärven sisar rento valkoisille Cool, terveisiä vaan sinne päin!
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti