torstai 16. huhtikuuta 2015

Peltiä ja rautalankaa

Pitkästä aikaa taas täällä. Kulunut pari vuotta on ollut melkoista menoa työn, sivutyön, opiskelujen, lasten harrastusten ja omien harrastusten parissa. Monenlaista ihanaa on tänä aikana tapahtunut, monet tapahtumat palasivat mieleen kännykän kuvia parin vuoden ajalta purkaessani :)

Käsityörintamallakin on tapahtunut tasaiseen tahtiin aina jotain. Pääsääntöisesti olen keskittynyt rautalanka-, pelti- ja kierrätyskäsitöihin. Neulominen, kirjominen ja virkkaaminen on jostain syystä jäänyt tosi vähälle, ehkäpä niiden aika tulee taas jossain vaiheessa...

Rappausverkosta vääntelin itselleni lehtikotelon:


Ja "purnukan" hiusharjoille
Tämä valotorni valmistui joulun alla, mutta en ole raattinut sitä vieläkään laittaa pois...
Runko on tehty rappausverkosta, tähdet läkkipellistä ja koristenauha hopean värisestä metallilangasta.

Ulkona sataa lunta ja maa on jo ihan valkoinen. Pihalla odottavat risut saavat siis vielä hetken odotella ;)

-Vika-

4 kommenttia:

 1. Tuo joulukoriste on kivan näköinen! Niin on kyllä nuo muutkin, mutta erityisesti joulukoriste näyttää varmasti ihanalta pimeässä valaistuna. :)

  VastaaPoista
 2. Nää on hienoja!
  Mulla on verkosta tehtyjä kartioita, joihin on isketty epämääräisesti paperimassaa päälle lumeksi, ja sisällä patterivalosarjat, Nekin on vieläkin esillä, kun ei vaan raaski laittaa kaappiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisista verkoistahan saa tehtyä vaikka mitä ihanuuksia :). Tuota en vielä ole kokeillutkaan, siis paperimassan ja verkon yhteensovittamista.. täytyypä kokeilla!

   Poista