keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Opintoihin liittyvät korut

Opiskelin viimeisimpänä opintovillityksenäni tutkinnon seksologiasta. Opintoihin liittyi erinäisiä tehtäviä, mutta yhden niistä toteutuksen sisältö liittyy tämän blogin teemaan parhaiten :D. Eli tehtävänä oli käydä läpi omaa historiaa ja tuoda se muulle ryhmälle valitsemallaan tavalla nähtäväksi. Itse tietysti toteutin tehtävän korujen avulla.



Tulkintaan saa jokainen käyttää mielikuvitustaan :). Nämä opinnot oli lukuisista käymistäni ehdottomasti parhaat ja mielenkiintoisimmat. Tarkoituksena onkin jatkaa syksyllä opintoja Helsingissä, sitten meneekin kolme päivää kuukaudessa oleskeluun Helsingissä ja lompakko kiittää... 

Kiitos MiunMaun vinkistä, tuonne hopeatyökurssille viime kesänä yritinkin, mutta haaveeksihan tuo jäi kun ei osannut olla heti kärkkymässä. Hopeatöitä tulee aika-ajoin tehtyäkin, mutta on se silti ihan eri asia päästä käsitöitä tekememään pois kotinurkista. Mikään ei ole niin ihanaa kuin saada keskittyä vain ja ainoastaan tekemiseen! Nyt olisi mukava kokeilla jotain ihan uutta, tosin se taitaa minun ja Vikan kohdalla olla jo aika haastavaa, keksiä jotain mitä ei messuiluaikana tullut kokeiltua :D .Toki käsitöidenkin saralla on kehitystä varmasti tapahtunut ja uusia villityksiä tullut, vieläköhän sitä osaisi messuilla töissä ollakkaan?!

Ja loppuun tunnelmakuva mökin pihalta, kesä tulee!


~Tikki~

1 kommentti:

  1. Oih, valkovuokko?
    Meilläpäin on vain sinivuokkoja, pari valkoisen juurakkoa olen tilannut ihan kaupasta ja istuttanut. Ihastuttavia!

    VastaaPoista