perjantai 24. huhtikuuta 2015

Nilkkakoruja kesänilkoille

Naisella ei voi olla kesällä liikaa nilkkakoruja. Kesällä on niin mukava kun ei tarvitse pitää sukkia, saati inhoja sukkahousuja. Yleensä tykkään tehdä nilkkakorut pienistä kristalleista tai pikkuruisista makeanvedenhelmistä. Näitä on vieläpä mukava tehdä auringossa istuskellessa. Näitä on testattu ihmiskokein, tyttärellä oli tällainen koko viime kesän nilkassa ja hän todella pistää korut lujille. Viime kesänä hän vietti päivittäin vähintään pari tuntia vedessä ja nimenomaan merivedessä :) Koru oli ehjä vielä kesän jäljiltäkin, tummunut kyllä. 

Nyt ulos kaivamaan kuoppia kukkasipuleille :)
~Tikki~

2 kommenttia:

  1. Hei onpa raikkaan näköisiä nilkkakoruja! Täytyypä ehdottomasti itsekin tehdä kesäksi jokunen :) Nilkkakorut ovat ainakin omalla kohdallani jääneet aivan unohduksiin viime vuosina, mutta nehän ovat tosi kätevä tapa lisätä yksityiskohtia pukeutumiseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kesällä kun ei välttämättä juuri muita koruja tule käytettyä, niin nilkkikset on mukava vaihtoehto, ettei tarvitse ihan alasti kulkea. Minulla ainakin on ihan alaston olo jos ei koruja ole päällä lainkaan :D

    VastaaPoista