sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Turkoosi, päivän väri

Tänään olemme maalanneet. Keittiö sai uuden värin entisen hillityn harmaan tilalle. Ja nyt ei voida puhua millään muotoa hillitystä väristä... Keittiömme on oikein vahva turkoosi. Ja väri on onneksi turkoosi, eikä sininen, niin kuin vähän pelkäsin! Seinän väri näkyy tuossa ikkunoiden välissä :)Väriä on hankala saada kuvaan oikeana, varsinkin, kun ehti tulla jo pimeä. Mutta jotain tämän väristä meillä on nyt seinissä.

Verhojen pariksi ompelin kaitaliinan, jossa on eilen ompelemani verhon värit toisinpäin.


 Liina näyttää kuvassa vaaleammalta kuin se oikeasti on. Ja seinä taas näyttää vähän tummemmalta. Aarghh tätä kuvaamisen vaikeutta! Oikeasti liina ja seinä ovat lähes samanväriset ja eihän ne ole tässä kuvassa lähelläkään toisiaan. Mutta idea tästä selviää kuiteskin, vai mitä? Kukka on aplikoitu valkoisella pellavalla turkoosille pellavalle.

Viivi-neiti ei ollut yhtään innoissaan maalaushommista... koiran petikin siirtyi maalauksen tieltä vähäksi aikaa toiseen huoneeseen ja se ei tietenkään arvonsa tuntevalle Russelille kelvannut. Paremmaksi makuualustaksi valikoitui emännän saappaiden varret!


Nyt uuden Käsityölehden pariin, siinä näytti olevan muutama kiva Amy Buttlerin malli, ihanaa!

-Vika-

1 kommentti: