sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Töihin taas

Loma alkaa vedellä viimeisiään, ja paluu arkeen on aamulla edessä. Huomenna on edessä myös korunäyttelyn pystytys. Perheen juniori sairastaa, kuumetta on yli 39 astetta, ja korvissa tulehdus :( Joten arki todellakin alkaa...

Viimeisen lomapäivän kunniaksi kaivoin esiin ihanaiset fasettihiotut ruusukvartsit:
Ja naapurilokerossa lomaili akaatit, töihin nekin:

Koru on pitkä, menee kahteen kertaan kaulan ympäri ilman, että naama alkaa sinertää :).
Eemeli raukka nukahti nojatuoliin. Olemme alkaneet kuvata Eemeliä kaikissa paikoissa, missä Eemeli sattuu nukahtamaan. Pojan unenlahjat ovat uskomattomat, ja väsynyt pienimies löytyy mistä milloinkin; Eemeli on nukkunut pöydän alla, pöydän päällä, lattialla, petarin alla jne. Kauiten etsimme poikaa silloin, kun hän oli tehnyt pesän puhdaspyykkikoriin. Kadehdittava taito, miettikää kuinka siistiä olisi ottaa tirsat tylsissä palavereissa vaikka penkin juuressa palaveripöydän alla.

~Tikki

6 kommenttia:

 1. Niin kauniin romanttisia, ihan minun oloisia. Tuo ensimmäinen koru on niin kaunis, väri suloiset.

  VastaaPoista
 2. Ai että mää tykkään tosta ekasta korusta...se on niin herkkä <3
  Tuossa toisessa taasen on aivan uskomattoman ihanat sävyt...
  Nuo naperoiden unenlahjat on välillä uskomattomia...meidän juniorilla oli sellainen sähkötraktori jolla se painoi menemään tuolla meidän pihalla...kerran ihmettelin kuinka monta ympyrää voi ajaa, ennenkuin pää on täysin sekaisin...jätkä nukkus :-))

  p.s.voiskos tuohon kommenttivaihtoehdoiksi lisätä myös nimi/url vaihtoehdon, niin me jotka tullaan vuodatuksesta voitaisiin kommentoida...

  VastaaPoista
 3. Niina ja Mona, kiitos kommenteistanne! Mona, yritänpä tehdä asialle jotain, taitaa nuo säädöt olla tuon Vikan takana, hätyytän häntä asian suhteen. Ihania nuo pikkumiehet unenlahjoineen :)

  VastaaPoista
 4. No onhan kaunista tänne ilmestynyt! Tuo ensimmäinen herkku on niin kauniin keveä ja siitä tulee mieleeni ne englantilaistyyppiset neuleet, joihin on kirjottu niitä kukkaterttuja! Ihana koru.
  Ja toisena tämä lilojen väri-iloittelikoru! mahtavat sävyt tuossa korussa. Oikein sielu lepää!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mona, kun huomasit tuon kommentointiongelman! Nyt sen pitäisi olla kunnossa.

  VastaaPoista
 6. Jeeee, ihanaa, tännekin pääsee viimein kommentoimaan. :) Aivan ihana tuo eka koru, niin herkkis, toinen on sitten voimallisempi, kelpais kummatkin!

  VastaaPoista