lauantai 19. helmikuuta 2011

Huivi hylkiölangasta

Ostin muutama kuukausi sitten ihanan pastellista villalankaa yhden vyyhdin, joka oli muistaakseni sata grammaa. Tosi fiksua ostaa lankaa YKSI vyyhti, eihän siitä saa oikeastaan mitään tehtyä... Tämäkin lanka on yrittänyt olla vaikka mitä, ensin aloitin neulomaan siitä itselleni sukkia, mutta totesin, ettei riitä tarpeeksi pitkävartisiin ja ei muuta kuin purkuun. Sitten aloitin siitä vaikka mitä, huivia, pipoa... mutta mikään ei natsannut,aina meni purkuun. Lopulta koko lanka oli jo niin nukkaista ja kärsinyttä, että hyvä kun en nakannut sitä roskiin. Ärsytti jo koko lanka! Pari iltaa sitten päätin, että virkkaan sen huiviksi, tuli mitä tuli.


Kyllä tässä näkyy, että lanka on moneen kertaan neulottu ja purettu... Mutta kun se oli alunperin niin ihana lanka, niin pakkohan siitä oli jotain lopulta tehdä. Kyllä tämä näillä pakkaskeleillä kaulan lämmikkeenä menee. Eli lanka on Schoppel Wollen Zauberball.

Nyt ajattelin lähteä purkamaan noita aikaisemmin tällä viikolla vintiltä kaivamiani viimeisiä muuttolaatikoita. Saapas nähdä, mitä sieltä löytyy!
-Vika-

2 kommenttia:

  1. hylkiölankaa... heh! Ihan kaunista tuollaisena virkkauspintana minusta. En usko, että siitä tuli hylkiöhuivia, en.

    VastaaPoista
  2. Todella ihanan näköinen huivi!

    VastaaPoista