tiistai 24. marraskuuta 2009

Ja Tampereen reissustakin

Oli viime viikko niin kiireinen, että en muistanut missään välissä laitella tänne mitään Tampereen kädentaitomessu viikonlopusta. Hotellikin toimi, mitä nyt meidän varaus oli hotellin kirjoissa vasta lauantaista, ja perjantainahan me siellä jo oltiin, mutta se nyt oli todella pientä meidän mittakaavassa !
Perjantai vietettiin kiertelemällä Tampereen keskustaa, ja kahvilla käytiin aina kun huvitti. On muuten sellaista luksusta tuo kahvin juonti ihan kaikessa rauhassa! Illalla sain Vikan houkuteltua katsomaan  500 days of summer- elokuvaa. Ihan mukava leffa, ja muutama hervoton lause elokuvaan myös mahtui. Sunnuntaina suunnattiin nenä kohti messuja, ja koko päivähän sielläkin vierähti. Nähtiin myös ne timantit jotka sieltä oli sitten myöhemmin kähvelletty. Hurjaa tuoda niin arvokkaita tuotteita siihen ryysikseen ylipäätään...
Ostoksia tuli tehtyä jonkin verran, Helmiliinalta ostin suurimman osan helmiostoksistani, kivipuolella ei juuri kummoista hinta/laatu suhdetta mielestäni löytynyt, ylihintaista oli paljon, ja laatukin oli välillä vähän heikompaa. Harmillista, olisi mukava löytää jotain mitä ei nettikaupoista helpolla löydä, helmet kun näyttää eriltä kuvassa ja ihan "livenä". Mutta jotain kuitenkin löytyi, ja lankojakin löytyi luotettavalta taholta, eli Titityyltä. Hullun hommaa, Tampereelle erikseen lähteä ostamaan sellaista, minkä sais kotisohvalta tilattua kotiin kannettuna :)
Tampereella syötiin, juotiin ja nukuttiin hyvin, ja taas jaksaa pimeää syksyä eteenpäin! Nyt on muutama viikonloppu ilman ihmeellisempiä ohjelmia, ja sitten onkin jo kuningaskuntaturnee edessä.

Sitä odotellessa,
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti