tiistai 3. marraskuuta 2009

Vispilänkauppaa

Vikalta tuli äsken sähköpostia tulevasta Lontoo-Manchester reissusta. Se raukka haaveilee ostavansa reissusta vispilän. Jaa-a, on naisella suureelliset toiveet, toivotaan ettei pety. Ja halus se sellaset rinssi ja rinsessa mukit, mutta niitä minä sitten kiellän ostamasta, aikuinen ihminen moista! Vispilän ymmärtää, mutta ei tuollasta!
Eka tentti ohi. Ihan ok fiilis jäi, seuraavaa odotellessa. Kovasti on kiire kyllä kun yritän mahduttaa samaan elämään kaikki nämä asiat, mutta toivotaan, että jossain vaiheessa palkitseekin tämä tällainen reuhtominen.
Juniorilla on huomenna edessä sikapiikki. Ei ollut helppo ratkaisu, mutta päädyimme nyt siihen kun asiaa aikamme oltiin pähkäilty, on kuitenkin tuo astma niin hankala, ettei uskalla jäädä tautia odottelemaan. En todella kadehdi tällä hetkellä raskaana olevia, itse kun aina itkeä tuhersin jos panadoli piti ottaa kun raskaana olin... Varmaan muuttaisin raskaana ollessani mökille lappiin, ja kieltäisin postipoikaakin tulemasta tontille. Itseni kohdalta en moista tautia pelkää, mutta nuo pikkuihmiset saisivat taudilta välttyä kyllä!
P.s: katsokaa tänään Akuutti, siellä tulee erittäin hyvää asiaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti