torstai 18. lokakuuta 2012

Messuelämää

Aikaisemmassa elämässämme kiersimme Tikin kanssa käsityömessuilla myymässä kaiken maailman käsityötarvikkeita Ompelutarvike.fi-nimellä. Mielestämme osastomme oli aina paras osasto messuilla ;). Tottakai.
Reissut olivat raskaita, mutta äärettömän antoisia ja hauskoja. Tästä kaikesta on aikaa kohta kolme vuotta. Nyt kierrämme messuja vain asiakkaina. Samanlaista messuosastoa kuin meidän osasto oli, ei ole tullut vastaamme. Saman oli huomannut Kaisa Kerällä-blogissa. Kiitos Kaisa huippukommentista koskien meidän yhteisosastoa Lankakauppa.comin kanssa! Kommentti sattui silmääni Kaisan blogissa vieraillessa ja se aiheutti jonkinlaisen nostalgiapuuskan ja vanhojen kauppiasaikojen muistelohetken...        Messuosastomme Jyväskylän tilkkutyöpäiviltä muutama vuosi sitten

Alla olevissa kuvissa Rovaniemen messuosasto ehkä neljä vuotta sitten.

Yhteinen nimittäjä messuosastoillaimme oli aina ahtaus. Tavaraa oli PALJON ja se piti saada mahtumaan pariin neliöön. Päivän päätteeksi osastollamme oli aina jonkin sortin kaaos, mutta kyllä se siitä aina seuraavaksi päiväksi selvisi ;).

Oi niitä aikoja! Hauskaa oli :)))

-Vika-

3 kommenttia:

  1. Oi ja voi, kyllä tuli nostalginen fiilis! Oli se hauskaa, vaikkakin ihan todella rankkaa.

    VastaaPoista
  2. Muistan myyntipisteenne tilkkupäiviltä muutaman vuoden takaa. Mielenkiintoisia tuotteita täynnä, eikä sen ohi päässyt millään, ettei jotain tarttunut mukaan :)

    VastaaPoista