torstai 20. tammikuuta 2011

Pussukoita, pussukoita!

Nyt on joku ihmeellinen pussukka-tauti vallannut minut. Ja näitähän syntyy:Kaapin perukoilta löytynyt MansikkaMarja-kangas päätyi minun omaan käyttöön käsityöpussukaksi. Tähän mahtuu sopivasti sukkaneule mukaan.Toinen käsityöpussukka valmistui ihanasta glitterikeijukankaasta. Minusta nämä glitterikankaat vain on niiiin ihania!

 

Ja sitten piti vielä kokeilla näitä metallisia kukkaronkehyksiä. Olen pyöritellyt niitä jo monta vuotta kaapissa ja koskaan en ole viitsinyt ryhtyä opettelemaan niiden käyttöä. Jollain tapaa se vain on tuntunut turhan työläälle. Mutta eihän se olekaan! 


Samasta keijukankaasta tein ensimmäisen koeversioni ja ihan OK tästä tuli. Yllättävän helppoa oli kehyksen kiinnittäminen. Pelkäsin, että saan kehyksen täyteen lommoja, kun puristelen reunoja. Yritin etsiä kaiken maailman pehmikettä pihteihin, mutta mitään toimivaa ei tuntunut löytyvän. Sitten muistin Tikin vanhan neuvon ja kääräisin pihtien kärjet maalarinteipillä piiloon ja se riitti; ei tullut juurikaan lommoja kehykseen!


Sama pussi sisältä.

Olen minä vähän ehtinyt neulomaankin.

"Vähän" on huono kuva, mutta kyllä tästä asia selviää. Eli ranteen lämmittimet samasta Sublimen merinovillasta kuin aikaisemmin neulottu putkihuivi.


-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti