sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Autosukkia

Kun joku muu ajaa, niin matkustusajankin voi käyttää hyödyksi :

Punaiset sukat valmistui välillä Leppävirta-Kaarina. Lankana niissä Regia, joka on kyllä aivan huippusukkalanka! Sukat menevät tylleröisen käyttöön.
Vihreät sukat valmistuivat sitten paluumatkalla, suunnilleen välillä Vantaa-Leppävirta (alkumatkasta oli vielä pimeää ). Niissä lankana on Tikin varastoista kaivettu Seiskaveikka ja sukat on neulottu keskimmäisen mitoilla. Ajatella, minun "pikkupojan" sukka on jo kokoa 43! Itse kyllä epäilen, että pitääköhän 13v poika tuon värisiä sukkia, mutta asiaa kysyessäni sanoi värin olevan "ihan yks hailee". Saapa nähdä...
Reissu oli varsin onnistunut ja rentouttava, kiersimme kirppareita ja yritimme käydä shoppailemassa Rauman käsityökaupoissa perjantaina, mutta sepä ei onnistunutkaan, koska lähes kaikki kaupat olivat KIINNI! Kyllähän yrittäjänkin joskus on vapaapäivä pidettävä, mutta nyt lipsahti kyllä väärälle päivälle. Emme nimittäin olleet yksin suljettujen ovien kahvoja kiskomassa . Sen verran suuren vaikutuksen Rauma kuitenkin teki, että sinne täytyy palata viimeistään kesällä. Ihana kaupunki.
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti