perjantai 14. elokuuta 2015

Uusi penaali

Tarvitsin uuden penaalin. Entinen on liian pieni, koska haluan sinne mahtuvan kaikki: kynät, sakset, yliviivaustussit, pyyhekumit jne jne. Tämän kanssa askarrellessa meni monta tuntia ja kaikki mahdollinen meni pieleen... Meinasin jo luovuttaa ja heivata koko viritelmän roskiin. Mutta en sentään, tässä se nyt on. Ei mikään käsityön taidonnäyte, mutta se on penaali ja se riittää tänään ;) Kuvia sisäpuolelta en ottanut, ei kestä pokka laittaa niitä esille...


Mikähän siinä on, että jonain päivänä mikään ei onnistu? Tänään on ollut juuri sellainen päivä. Yleensä käsitöiden tekeminen parantaa päivän, mutta tänään ei edes ompelu auttanut... Päinvastoin, olisi ehkä ollut parempi jättää kaikki aivotyöskentelyä vaativa tekeminen huomiseen. Toivottavasti huomenna on parempi päivä.


Penaali on tehty vanhoista farkuista, vuorena olohuoneen verhoista yli jäänyt puuvillakangas. Koristenauhat syntyi jokin aika sitten tekemäni kattausliinan reunoista syntyneestä saumurin leikkuujätteestä. Kukkaset aplikoin suoralla ompeleella punaisten farkkujen lahkeesta.


Eiköhän tämän päivän touhut olekin sitten tässä... jospa siirtyisin blogisurffailemaan loppuillaksi :))

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti