sunnuntai 21. elokuuta 2011

Ihana, ihana syksy!

Ja tästä se taas lähtee, käsityökausi :)


Pitkään olen pyöritellyt lankakeriä ja puikkoja käsissäni, mutta ei vaan ole innostanut. Nyt sitten punainen Smart ja puna-lilakirjava alpakka suorastaan vaativat päästä puikoille. Mitään kovin raflaavaa ei vielä tehnyt mieli tehdä, joten lapasethan siitä sitten syntyi.

Kesä on mennyt pitkälti pihalla möyriessä. Uutta kukkapenkkiä on syntynyt, samoin entiset kasvaneet kokoaan. Aitaa ja porttia on rakennettu ja polkua kaivettu pitkin pihaa. Niin, ja kaivoinhan minä meille vesialtaan ja laitoin siihen suihkulähteenkin! Nyt kesäkukat rupeaa jo olemaan kaatiskunnossa, joten tilalle pitää kaivaa autotallin uumenista lyhtyjä ja kaupasta pitäisi hakea syyskukkia ruukkuihin.  Pimeät, viileät  syysillat tuntuvat tosi hyvälle pitkän ja kuuman kesän jälkeen!

Ilmoittauduin Sukkasatoonkin ensimmäistä kertaa. Saapa nähdä, syntyykö sukkia yhtä paria enempää Sukkasato-aikana... mutta siitä en stressiä jaksa ottaa. Teen, minkä sattuu huvittamaan!

Ai niin, ompeluhuoneeni muuttaa. Taas. Tällä kertaa tyllerö halusi vaihtaa huonetta juuri minun ompeluhuoneeseen (koska siellä on eniten seinäpinta-alaa meidän talossa). Kaaos on nyt "parhaimmillaan", kun kaikki tavarat ovat matkalla huoneesta toiseen... mutta kyllä se siitä taas ajan kanssa hoituu. Kun vain jaksaa siirrellä tavaran kerrallaan uuteen paikkaan.

Mutta nyt lähden penkomaan lankavarastojani, jospa sieltä löytyisi inspiraatio. Mutta ei vielä sukkia, niiden aika on vasta 1.9.

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti