lauantai 14. elokuuta 2010

Turkoosi = kesä, eikö?

Yksi varhainen aamu kun olin ratsastamassa, meni pään yläpuolelta kurkia, jotka kiljuivat toisiaan kokoon. Jotenkin tuli sellainen fiilis, että syksy on tulossa. Mutta ei vielä, vielä on kesä!
Turkoosi on kesän väri, ja kesäfiiliksestä kynsin hampain pitämiseksi tein turkoosin korun:

Kuva ei ole kovinkaan onnistunut...
Takana jännittävä viikko, esikoisen eskarin aloitus sujui hienosti! Kolme parasta ystävää on jo ♥! Veeran toka luokka on myös lähtenyt hyvin käyntiin. Ekana koulupäivänä huvittuneena kuuntelin matkan päästä näitä tokaluokkalaisia neitejä, kun he juttelivat, että sieltä niitä tulee, pikkuisia ekaluokkalaisia !
Pitkästä aikaa olen ehtinyt käydä kirppareilla. Läysin paljon vaatteita Veeralle, Eemelille ei juuri kirppareilta vaatteita löydy, pojat ilmeisesti käyttävät vaatteet loppuun... Löysin myös hopeaa, yhden käärmeketjun isolla hopeisella riipuksella (1,5e ), ja toisen palloketjun kahdella affirmation-renkaalla, tämä maksoi huimat 0,50e! Oikein pahaa teki ostaa, myyjät ei varmasti olleet tietosia myyvänsä hopeaa. Samoilla myyjillä kun oli myös muovisia rihkamakoruja samoin, tai jopa korkeammin, hinnoin.
Nyt saunaan lämmittelemään, vaikka ilma on lämmin, +26 astetta, aurinkoa ei näy pilviverhon takaa. Minä olen Suomenmaassa varmasti ainoita, jotka nukkuu untuvapeiton alla tänä kesänä? Juuri eilen illalla miehelle juttelin, että talveksi pitää käydä ostaa toinen kaveriksi...
~Tikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti