tiistai 8. joulukuuta 2009

SNY-paljastus

Tänään tuli syksyn viimeinen SNY-paketti ja sen mukana tieto siitä, kuka on ollut SNY:ni tämän syksyn ja alkutalven. SNY:ksi paljastui Janetti.
Ja paketista löytyi tällä kertaa tälläistä:

Eli PAJLON villalankaa ja Kool-Aidia! Lisäksi paketissa oli tiskiluutu, kortti (Kiroileva siili, YES!) ja sitten tälläinen:

Tämä on ovistoppari-kissa, painava sellainen! Meidän russelineitimme ei tykännyt kisusta yhtään: aikansa kissaa haisteltuaan otti russelimme kissaa niskasta kiinni ja sitten kissa sai kyytiä ... hetken aikaa taisteltuaan koira luovutti: liian painava tappelukaveri ! Ja kissa ei ollut taistelusta millänsäkään ja saa varmasti jatkossa olla rauhassa ovenvahtina.
SNY, vaikka Kool-Aid oikeasti haisee hirveälle, olen silti käyttänyt sitä lankojen värjäyksessä, on se niin hauskaa touhua värjäillä sillä. Tuulettelen sitten lankoja ulkona päivän-pari, niin haju suunnilleen häviää taivaan tuuliin. Eli KIITOS!
Synttärilahjaksi sain SNY.ltäni huivin. Tälläisen:

Huivi on tosi kiva ja on ollutkin jo ahkerassa käytössä! Kiitos tästäkin!
Ja oli siinä synttäripaketissa uusin IHANA-lehti ja hauska kortti. Lehdessä oli monta toteuttamisen arvoista ideaa, välillä on hauska tehdä ihan rehellistä askarteluakin .
Minulla oli oikein mukava SNY-syksy ja siitä iso kiitos kuuluu sinulle Janetti!!
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti