torstai 1. lokakuuta 2009

Tämä aamun ekat naurut

Tämä päivä alkoi vauhdikkaasti. Ovikello soi puoli kahdeksan ja minä täydessä unessa, onhan minulla se kauan odotettu ylimääräinen vapaapäivä. Naapurin poika siellä ihmetteli, missä autokuski viipyy, hän kun on kulkenut miehen mukana kouluun naapurikaupunkiin joka aamu. Ja mies on Helsingissä. Ei sit ollut muistanut ilmoittaa naapurin pojalle, ettei tänään ole kyytiä . No, ei muuta kuin vaatteisiin ja auton ikkunoita raaputtelemaan. Pakkasta on meillä 5 astetta ja tiet jäässä, eipä ollut kovin herkkua kesärenkailla pienessä kiireessä jäisellä tiellä suhailla... No, nyt pääsin sitten kahvikupin ääreen lämmittelemään ja itseäni herättelemään.
Lehdestä löytyi sitten tämän päivän ensimmäinen ilonaihe. Savon Sanomissa on Tikinkin suuresti rakastama Kuuma Linja, eli palsta, jonne ihmiset saavat soitella ja kertoa mieltään painavia asioita. Ja tänään sieltä löytyi mm. tälläinen: "Voi ei! Kuopion kaupunki vaihtoi katuhehkulamput säästölamppuihin. Nyt on keltaisen himmeät valot. Ennen näki meilläkin sisällä lukea päivän lehdet kaupungin valoilla. Sai siinä vähän vastiketta kiinteistöverolle. Nimim. Harmittaa"
Joskus (itse asiassa joka päivä) ihmettelen, ovatko ihmiset ihan tosissaan näitä juttuja lehteen soitelleet...
Minun päivä jatkuu laiskottelun merkeissä, pakollisia hommia ei ole kuin apteekissa käynti, muuten saan ottaa ihan lunkisti . Ja sama juttu huomenna, luksusta, eikö?
-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti