sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kevätsiivousta

Vihdoinkin pääsin tekemään kevätsiivousta mökille, sain siivottua makuuhuoneen, olohuoneen ja toisen eteisistä. Loppuaika menikin sitten seuratessa sinitiaisten ja kirjosieppojen pesintäpuuhia. Myös pääskyset olivat jo paikalla kuria pitämässä. Pääskyset on minun ihan ehdottomia lemppareita, niiden touhuja ei väsy koskaan seuraamaan.

Mökin terassi meillä on tehty 100% kierrätysmateriaaleista:

Lattia on kuormalavoista, joiden väleihin on sirkkelöity ohuet rimat ja kaiteet on erään riviralon kattoremontista jäänyttä puutavaraa.


Mökin makkari on samoin kierrätystavaralla sisustettu, vanha umpimäntyinen kaappi sai maalia pintaansa, samoin vanha apteekkarin lipasto. Tuoli on maalattu ja istuinosaan vaihdettu kangas.

Mökki on 104v vanha ainakin, takakuistin portaista löytyi 1911 vuosiluku kaiverrettuna. Mökki on hirsirakenteinen, ikkunat on ihanat alkuperäiset, joka huoneessa erilaiset. Samoin sisäovet on joka-ainoa toisistaan poikkeavat. Lämmitys tapahtuu puulla. Ja jopa uuninluukut on aivan ihanat:


Etenkin nuo sydämet noissa ilmaraoissa! 

Huomenna olisi tarkoitus käydä siivoamassa vielä keittiön ja lasten makkarin. Siivouksen jälkeen onkin tarkoituksena kerätä kimpsut kasaan ja siirtyä maalle <3.

~Tikki~

2 kommenttia:

  1. Hitsi, teidän mökki näyttää ihastuttavalta. Mä joutuisin ehkä asumaan tuollaisella mökillä noin maaliskuusta marraskuuhun :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitos MiunMaun, minä ainakin tykkään :) Sellainen huvikumpumainen ihanuus tuo on ja siksi ihan meidän perheen näköinen ja oloinen! Kyllä itselläkin syksyllä tippa on linssissä kun pitää siirtyy kerrostaloon, mutta kummasti tuo sisä- suihku ja vessa houkuttaa ;)

    VastaaPoista