lauantai 10. syyskuuta 2011

Värisevät sisuskalut

Työantaja tarjosi minulle ja parille muulle ansioituneelle (!?) työntekijälleen liput Apocalyptican eiliseen konserttiin Kuopioon. Ikinä ennen en ole TUNTENUT musiikkia niin vahvasti! Siis kirjaimellisesti tuntenut. Ensimmäisten tahtien aikana kerkesin jo huolestua, että kestääkö vanha sydämeni tätä menoa ollenkaan. Taivas sitä jytinää sisuskaluissa... Lähes kaksi tuntia täyttä tykitystä; välillä raskasta heviä, välillä hieman rauhallisempaa menoa (luojan kiitos niistä hetkistä!) ja mieletöntä showta. Huh. Konsertin loputtua korvat soivat tilliä ja sydän laukkasi ihan omia teitään rintakehässä, mahassa kiersi ja jalat tuntuivat spagetilta. Yö menikin sitten pytyllä istuessa ;) Enpä ennen ole saanut ripulia musiikista!Mutta mieletön elämys konsertti oli, sellainen "once in a lifetime" minun kohdalla, koska toista kertaa tätä kokemusta tuskin haluan. Liian mieletön minulle ;) Vaan tulipahan koettua tämäkin.

Minulla oli eilen vapaapäivä ja sen käytin (tottakai) siivouksen ohelle neulomiseen. Ja sukkasadon aikaan puikoilla on vain sukkia. Tälläiset sitten valmistui Annikaisen ohjeilla:


Ihan kelvolliset, mutta ei ollenkaan niin nätit, kuin Annikaisen tekemät... Nämä sukat menevät työkaverin varpaita lämmittämään. Lankana todennäköisesti Nalle, jokin ikivanha marinoitunut kerä, joka riitti just (lankaa jäi 25cm!).

Mutta nyt täytyy taas rientää remontin pariin, pihalla odottaa kasa listoja ja purkki mustaa maalia.

-Vika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti