perjantai 9. huhtikuuta 2010

Ihana loma

Loma on nyt takana, ja kieltämättä tuli todella tarpeeseen! Loma oli uskomattoman ja unohtumattoman ihana, aurinko paistoi joka ikinen päivä, lämpöä oli aina vähintään 25 astetta, ja seura oli mitä parhainta! Kaikista ihaninta auringon lisäksi olivat illat, lämpimät ja pimeät. Istuimme miehen kanssa joka ilta parvekkeellamme, kuuntelimme ravintolan elävää musiikkia, juttelimme ja joimme viiniä. Mihinkään ei ollut kiire, ja saimme nautiskella valmiista pöydästä aamuisin ja iltaisin. Suosittelen kyllä kaikille jotka tarvitsevat nimenomaan rentoutumista ja yhdessä oloa! Kulttuuri- ja nähtävyysmatkat on sitten aikuisessa seurassa suoritettavia, tai ainakin saavat odottaa lasten kasvamista. Olen jo katsonut ensi talveksikin matkan valmiiksi...

Ilma oli usvaista, tuulet toivat mukanaan Saharan hiekkaa.

Kuljimme ympäriinsä takseilla ja busseilla, taksi tuntui maksavan paikkaan kuin paikkaan pari euroa, bussilla oli kalliimpaa matkustaa, mutta sekin vain euron, pari/nuppi kauaksikin... Ja hotellilta oli ilmainen kuljetus rantaan ja keskustaan.

Taksikyyti sinänsä oli kokemus, kaupunki kun oli pelkkää vuorenrinnettä... Toisaalta kun kyydissä oli lapsia, oli vauhti huomattavasti rauhallisempaa.
Nyt on sitten kärvisteltävä täällä Suomen keväässä, hinku aurinkoon olisi kova! Matkoillekaan ei pääse vasta kuin kesäkuussa, silloinhan on edessä tämän naapurin rinsessan häät. Kaikkee sitä...
Tosin koskaan ei tiedä, ei näihin matkojen suunnitteluihin ole koskaan kauaa mennyt ! Käsitöitä olen vain kuvitellut tekeväni. Ensi viikon jälkeen tosin alkaa varsinainen kurssitusputki, ensin on kurssi Raumalla, sitten Paraisilla ja sitten Salossa, joten kauaa ei helmistäkään erossa pysytä!
~Tikki