torstai 11. maaliskuuta 2010

Talokuumetta

Viikko sitten olin tylleröisen kanssa Tampereen Taikasormet messuilla. Samassa yhteydessä oli nukkekoti- ja nukkemessut, sekä keräilymessut.  Itse käsityömessut olivat kyllä ihan oikeasti mahdottoman vaisut! Käsityötarvikkeita oli myymässä ainoastaan Soili Soilin käsityötarvikkeesta. Lankakauppiaita taisi olla pari; Kauhavan kangasaitta ja olikohan joku muu...? Helmiä oli myynnissä vain Helmien talolla. Loput kauppiaista möikin sitten valmiita tuotteita. Kaitpa sitä on vain uskottava, että messut menevät yhä enemmän siihen suuntaan, että tarvikkeita ei juurikaan ole myynnissä, vain valmiita tuotteita.
Ostoksia en käsityömessuilla juurikaan tehnyt, vain Helmien talosta tarttui mukaan joitain "metalli"-osia (liekö muovia oikeasti?)

Nukkekotimessuilla sitten olikin kaikenlaisia ihanuuksia... huoh...
Nukketaloa minulla ei vielä ole, mutta mikäs silti estää ostamasta kaikenlaista siihen joskus tulevaisuudessa hankittavaan nukketaloon!?
Tässäpä ostokseni:
kukkaruukkuja terassille

WC:hen pyttyharja telineineen, potta, vati ja kannu.

Ompeluhuoneeseen onpelukone ja käsityökori

Ja korin sisällä näyttää tältä

Keittiöön kattiloita ja pannu

Hellekesän varalle juomia

Aamupalalla voi paahtaa leipää

Paluumatkalla kävimme Jyväskylässä syömässä ja Askartelupuoti Piassa. Sieltä ei ihme ja kumma tarttunut mitään muuta mukaan, kuin nämä kukkaset tuleviin nukketalon kukkapurkkeihin.


Seuraavana viikonloppuna olimme Turussa hyppimässä Myllysiltaa Aurajokeen (ei romahtanut) ja Karibiassa kylpemässä. Näiden ohella piipahdimme (piipahdimme, joopa joo...) Presentossa, josta tarttui mukaani tälläisiä ihanuuksia:
Sohvakalusto. Nuo tyynyt menee kyllä heti vaihtoon, ei sinistä enää minulle...

Keittiön kalusto

Keittiön seinälle pieni kaappi

Pieni pöytä terassille

Ja tuleva asukas. Saapa nähdä, millaiset vaatteet tämä vanhapiika-neiti saa päälleen, hmm..

Pieni talokuume on vallannut mieleni. Haaveissa olisi englantilaistyylinen talo, kolme kerrosta, kuusi huonetta. Pitäisköhän vierailla vaikka siellä Tampereen Nukkelassa, siellä kuulemma on kivoja taloja. Juvan ABC:lläkin on muuten ihan kiva pieni nukkekotinurkkaus; valikoimassa taloja, kalusteita ja pientä tilpehööriä. Hassua, että huoltiksella on nukkekotikauppa!
Tiskikoneemme muuten hajosi, voi shit! Ja mies on mahataudissa. Ja maalausremontti kesken. Ja pihalla odottaa metri lunta kolaamista, kun katto tyhjensi lastinsa rappusten eteen. Niin että mitähän tekisi ensin? Loppuillaksi kyllä riittää tekemistä
-Vika-

1 kommentti:

  1. Ihania pikkuesineitä!
    Muutaman kohdalle olisin melkein kaivannut tulitikkulaatikkoa rinnalle että tietäisi missä mittasuhteissa mennään.
    Ihana blogi, näppärästi kirjotettu ja monipuolinen :)
    (jossain postauksessa oli ilmaisu "marinoitunut vanha kerä", se pisti naureskelemaan. niitä on täälläkin)

    VastaaPoista